Mededeling

//////////////////////////////

Dit is de oude website van www.bigbeautifulworld.nl

Deze oude omgeving blijft nog tot en met zaterdag 31 maart 2018 voor je in de lucht. Daarna zal de oude website offline worden gehaald.

//////////////////////////////

Welkom!

Welkom op onze website!

We zijn in 2009 begonnen met onze community en onze party’s. 

Naast het portal (waar je nu op kijkt) is er ook een forum. Voor dit forum moet je jezelf registreren. De rest van de pagina is zonder registratie toegankelijk. Door registratie krijg je meer mogelijkheden zoals het kunnen bekijken van de profielen en foto’s verder kun je jouw eigen dashboard aanpassen naar je eigen wensen. Op dit portal kun je je ook aanmelden voor de party’s als de details hiervan bekend zijn.

Let's start a community together!

Tot commerciële samenwerking zijn we altijd bereid. Graag wel eerst contact opnemen met Petra de eigenaar van de website. Zodat we kunnen kijken of dit past in onze visie en doelgroep.

Deel de Pagina

Deel de Pagina Via:

Gastenboek

You need to sign in to comment
Nathalie
Jan 7 '18, 20:54
Check het Ronduit Mooi feest CRAZY * SEXY * COOL op facebook! https://www.facebook.com/events/153195511943924/
Petra
Dec 5 '17, 20:15
de meeste mensen waren tussen de 25 en 50 jaar.
Bart
Dec 4 '17, 20:33
Hallo , jullie feesten zien er leuk uit, Wat is de gemiddelde leeftijd nou tijdens zo'n feest?
Chee
Sep 23 '17, 21:25
Hallo! Ik ben op zoek naar obese modellen voor een fotoshoot in het water voor een gerenommeerde kunstenares. Zie de bijgaande advertentie voor meer informatie--- https://www.kunstinzicht.nl/...ot-kunstproject.htmlHallo! Ik ben op zoek naar obese modellen voor een fotoshoot in het water voor een gerenommeerde kunstenares. Zie de bijgaande advertentie voor meer informatie--- See more
Petra
Jun 19 '17, 06:59
Beste nieuwe leden, het is veel leuker on gezelliger als jullie ook een foto plaatsen in je profiel. Het is niet verplicht maar het draagt wel bij aan een actievere community.
Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 ... » »»

Wat is en wil Big Beautiful World?

Big Beautiful World is een community door en voor volle mensen en iedereen die hier een positieve bijdrage aan kan leveren. 


Wij vinden het belangrijk dat er een plek is op internet waar volle mensen kunnen komen, praten, elkaar ontmoeten en waar het uitgangspunt is dat je als mens mooi bent en zelfrespect en waardering verdient. De kledingmaat die je draagt en het getal op de weegschaal mag hier niet bepalend in zijn. Je bent goed zoals je bent.


Door de website en ook de party's hopen we bij te dragen aan het gevoel van trots, zelfrespect en waardering.


Teveel volle mensen zitten onterecht nog "in de kast". Schamen zich voor zichzelf en durven onderwerpen ten aanzien van hun voorkomen niet aan te kaarten. Deze mensen en mensen die veel verder zijn in dit proces van acceptatie of dat proces zelfs helemaal niet herkennen kunnen hier bij elkaar komen. Het uitwisselen van ervaringen kan een enorme opsteker zijn!


En wat dan met mensen die hier komen en niet 'vol' zijn?                                                                
Hoofdzaak is dat het forum gaat over volle mensen. Wat de definitie van vol is, is een persoonlijke mening die niet opgehangen kan worden aan een maatvoering. Daarnaast bestaan er echt mensen die niet vol zijn en ook geen negatieve mening hebben over ons.


Big Beautiful World is grotendeels een open community voor de volle mensen in Nederland om hen een platform te geven waarin men zich thuis kan voelen zonder veroordeeld te worden. Waarin men open en eerlijk kan discussiëren over wat je bezighoudt. We willen graag de negatieve klank van 'dik', 'vol' en 'stevig' afhalen en er een positief geluid aan geven.


Dat je trots mag zijn op jezelf, je geen uitzondering bent, dat je ook aantrekkelijk bent en dat je veel waard bent, ongeacht welk postuur je hebt.


Je hebt geen toegang tot deze pagina, log in en probeer het opnieuw..